Particuliere woningen


Komt u met nieuwbouwplannen bij bouwbedrijf Roos, dan zullen we u met onze deskundigheid en ervaring enthousiast verwelkomen. Vanuit uw ideeën gaan we aan de slag om samen met u een plan neer te leggen, dat zowel in technische als financiële zin haalbaar is. Profiteer van de ideeën en adviezen die onze vakmensen u geven. U zult merken dat er zowel in de ontwikkeling als in de realisatie meer mogelijk is dan u denkt. Zo ervaart u de kwaliteit en het vakmanschap waarmee we uw plannen aanpakken. Vandaar: "Samen bouwen aan uw toekomst!"

Verbouw
De verbouwing van een woonhuis – een badkamer of keuken, aanbouw van een serre, verdieping of garage –
is een gebeuren, dat aanzienlijk ingrijpt in het levenspatroon van u als bewoner. Bouwbedrijf Roos streeft naar een zo kort mogelijke belasting van de leefsituatie. Bouwbedrijf Roos denkt voor en tijdens de verbouwing met u mee. Heeft u verbouwingsplannen, dan zult u merken dat u bij ons niet alleen een passende offerte krijgt, maar u ervaart ook het vakmanschap van onze mensen en hun enthousiasme om uw verbouwplannen zo optimaal mogelijk uit te voeren.
We verzorgen voor u de planning en de uitvoering, waarbij we altijd rekening houden met uw wensen
 
Renovatie
Renovaties dragen veelal bij aan belangrijke verbeteringen van uw pand. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van een dak of gevel, het vernieuwen van een keuken of badkamer, of het vervangen van lood en voegwerk.
Een renovatie is vaak een ingrijpende gebeurtenis, vooral als u tijdens de renovatie in het pand blijft wonen. De overlast dient tot een minimum beperkt te blijven en van zo kort mogelijke duur te zijn. Een renovatie stelt hoge eisen aan de uitvoering en hoort geen afbreuk te doen aan het karakter van het pand.

Heeft u plannen om te renoveren, profiteer dan van het vakmanschap van bouwbedrijf Roos.. We verzorgen voor u zowel de planning als de uitvoering van de renovatie. Bovendien ontvangt u van ons vooraf een passende offerte, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan. We stemmen het werk van onze mensen hier nauwgezet op af en houden daarbij zoveel mogelijk rekening met uw wensen.
 

Contact

Bouwbedrijf Roos Emmeloord
Montageweg 6
8304 BG Emmeloord

Postbus 15
8300 AA Emmeloord

T. 0527 - 61 30 90
F. 0527 - 61 30 93

E. info@bbroosemmeloord.nl
Projecten
Bouwbedrijf Roos Emmeloord b.v.
is lid van:
Bouwend Nederland en
Bouwgarant