Kleinbouw


Platte organisatie voor "kleinere" projecten
De afdeling onderhoud/verbouw is gespecialiseerd in het uitvoeren van kleinschalige bouwprojecten.
Zij heeft alle disciplines op bouwkundig gebied in huis, wij hebben eigen timmerlieden, tegelzetters en stukadoors in dienst, inclusief een eigen werkplaats. Deze afdeling onderscheidt zich door zijn platte organisatie, onder leiding van één bedrijfsleider, waarbij de uitvoerders niet alleen een project aansturen, maar ook opnemen, calculeren, bespreken, voorbereiden, uitvoeren en opleveren, factureren etc. Kortom “de kleine aannemer” in een aannemersbedrijf, hetgeen voor “kleinere” projecten uitstekend werkt.
De opdrachtgever heeft één aanspreekpunt die het proces van A tot Z begeleid.

Kostenbesparing
“Kleine” klussen die in regie worden uitgevoerd, worden gecoördineerd door de coördinator die zelfstandige all-rounders ter beschikking heeft en die een klus zonder directe tussenkomst van een uitvoerder uitvoeren, hetgeen wederom kostenbesparend werkt.

Bouwgarant
Bouwbedrijf Roos is aangesloten bij Stichting Bouwgarant. Bouwgarant is in 1995 in het leven geroepen door de toenmalige NVOB(nu Bouwend Nederland) met doel een garantieproduct in de (ver)bouwmarkt te introduceren. Sinds 2002 is Bouwgarant een keurmerk. Voor u betekent dit, dat er voor uw project duidelijke (schriftelijke) afspraken worden gemaakt. Bovendien bieden wij als Bouwgarant aannemer de Verbouwgarantie. Deze garantie houdt in dat de opdrachtgeer beschermt is tegen de grootste financiële risico’s van een verbouwing of de bouw van een woning.
Het gaat hier om gebreken in de constructie of een onverhoopt faillissement van de aannemer. De kosten voor deze verbouwgarantie zijn gering en zijn afhankelijk van de aanneemsom.

Uit onderzoek is gebleken dat opdrachtgevers die in zee gingen met een Bouwgarant aannemer, meer tevreden zijn over het eindresultaat. Belangrijke redenen zijn vertrouwen, zekerheid en goede referenties. Kenmerken die gezien ons bijna 40 jarig bestaan, typerend zijn voor ons bedrijf.

Contact

Bouwbedrijf Roos Emmeloord
Montageweg 6
8304 BG Emmeloord

Postbus 15
8300 AA Emmeloord

T. 0527 - 61 30 90
F. 0527 - 61 30 93

E. info@bbroosemmeloord.nl
Projecten
Bouwbedrijf Roos Emmeloord b.v.
is lid van:
Bouwend Nederland en
Bouwgarant